POSVÍCENÍ NA VÁCLAVA

 POSVÍCENÍ NA VÁCLAVA

ČTVRTEK 28. ZÁŘÍ 2023 V 13:00 AŽ 19:00

Letos se můžeme již pošesté sejít s přáteli a sousedy na posvícenské slavnosti. Ve čtvrtek 28. září, na Den české státnosti a zároveň svátku sv. Václava, budou na náměstí opět vystavena krásná stará auta a děti se mohou projet na šlapacích buginách nebo na kolotoči řezbáře Matěje. Můžeme se těšit na rozmanité občerstvení i stánky s rukodělnými výrobky.

Odpolední koncert zahájí kapela OLYMPIC REVIVAL. Připomene oblíbenou českou rockovou skupinu založenou v roce 1963, která hrála a hraje takové hity jako Dej mi víc své lásky, Želva, Snad jsem to zavinil já nebo Jasná zpráva.

Na závěr slavnostního dne vystoupí kapela NEREZ & LUCIE. Zakládající členové legendárních Nerez Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál se v roce 2019 spojili se zpěvačkou Luciou Šoralovou. Posluchače čeká koncert sestavený z novinek i největších hitů původní skupiny Nerez.

Vyhlašujeme také posvícenskou soutěž o nejlepší domácí DOBROTU (koláč, zavařeninu, …), opět ve dvou kategoriích: sladké a slané. Výrobky do soutěže můžete nosit v den konání Posvícení na Václava od 13:00 do 15:00 do stanu „Kultura v Plané“. Těšíme se na vaše kuchařské výtvory a chystáme skvělé výhry.

Vstup volný.

Délka akce: 360 minut
Rok výroby: 2023
Datum lokální premiéry: 28. září 2023
Datum světové premiéry: 28. září 2023

Galerie

Informace o akci a jejím konání