Anenská pouť v Plané 27. 7.

Hlavní program Anenské pouti v Plané začíná v sobotu 27. července v 10:00 hodin na náměstí Svobody a dalších místech.

Hlavní program začne na náměstí dechovou kapelou CHODOVARKA. Ve stejný čas, ale u kostela Nanebevzetí Panny Marie, je připraven program pro děti. Začínáme pohádkou JAK KLAUNKA PEPINA K CIRKUSU PŘIŠLA. Ve vestibulu radnice je od této chvíle přístupná výstava bonsají BONSAI MARIANA. Na náměstí Svobody budou stánky s různým sortimentem, s pestrým občerstvením, drobným dárkovým zbožím a děti potěší stylový kolotoč. Na prostranství za školou (v městském parku) budou již tradičně lunaparkové atrakce, střelnice, cukrová vata a vše, co k pouti patří. Otevřena bude též Galerie ve věži s vyhlídkovým ochozem, ze kterého se můžete podívat na vše z výšky a kde vystavuje své obrazy Petr Malina.

Ve 12:30 v hlavním programu na náměstí Svobody po kapele CHODOVARKA vystoupí místní hudební duo JH BAND. Poté ve 14:30 harmonikářka EVA HAUFOVÁ, v 16:30 kapela PONOŽKY PANA SEMTAMŤUKA ve stylu folku a hospodského šramlu, v 19:00 místní rocková kapela T.E.D. a zakončení bude na kapele disco-balkan CIRCUS PROBLEM.

U kostela Nanebevzetí Panny Marie bude připraven dětský program. Po pohádce JAK KLAUNKA PEPINA K CIRKUSU PŘIŠLA v 10:00 bude následovat dětská žonglérská dílna naplánovaná na 11:00. Další představení KLAUNSKÉ DUO bude od 14:00 a o hodinu později, v 15:00 jsou děti zvané na dílnu akrobacie.

Přejeme vám, abyste si Anenskou pouť v Plané užili do poslední chvilky.

Odbor kultury města Planá

Délka akce: 500 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání