MÁME RÁDI DIVADLO 17. 5.

Vystoupení dětských divadelních souborů ze ZUŠ Planá.

17. 00 Horůrky souboru Nanervy

Na táborech, na výletech, na lyžácích...tam všude si děti vypráví strašidelné historky. Hezky se bát a hrát, to je oč tu běží.

Nanervy - služebně a věkově (8 - 11 let) nejmladší soubor, který vznikl v loňském školním roce, ale teprve letos si vybral název a poprvé vyrazil i na divadelní přehlídku. Je to jediný soubor, v němž početně převažují kluci.

17.45 Hrdinství – soboru Ježkovy voči

Tři životní příběhy lidí, kteří se zachovali hrdinsky v těžkém období našich dějin. Inscenace postoupila na Regionální přehlídku dětských divadelních souborů Tartas 2019.

Ježkovy voči - poctivý, pracovitý a věkově pestrý (11 - 17 let) soubor, kterému to dohromady klape už pět let. Je radost spolu být i tvořit.

19.00 O Kohoutovi aneb Zm*d se mnou nebude vyje*ávat – soubor Dobrej matroš

Karel Kohout je prostě kohout a jde si za naplněním svých potřeb. Je svůj. I ženy kolem něj jsou rády sami sebou a mají své potřeby. Kdo bude v jejich naplňování úspěšnější?

Inscenace získala doporučení postupu na celostátní přehlídku studentských divadelních souborů Mladá scéna 2019

Dobrej matroš - nejstarší soubor spojující lidi věku 16+, kteří dokazují, že můžete klidně chodit do práce, studovat nebo dokonce právě maturovat, a přesto si můžete najít čas dělat divadlo. Letos uvádí svoji pátou, čistě autorskou inscenaci.

Délka akce: 180 minut

Informace o akci a jejím konání