Bleší trh - sobota 18. května 2019

V sobotu 18. května 2019 od 14 hodin na Plánském koupališti.

Máte doma staré knihy, zachovalé oblečení pro děti, ze kterého vyrostli nebo jiné věci, které už nepotřebujete? Vyrábíte šperky, hračky, malujete obrázky nebo vytváříte zajimavé dekorace? Chcete se zbavit darů které zbytečně leží na půdě? Anebo byste rádi našli poklad za pár korun a zároveň chtěli i pomoci dobré věci? Pak je 1. bleší trh určený přímo pro vás! Odbor kultury Města Planá jej bude pořádat v sobotu 18. května 2019 od 14 hodin na Plánském koupališti. O občerstvení se postará pan Martin Mahdal v baru altánu koupaliště. Prodejci si za minimální poplatek 50 Kč pronajmou místo, vzhledem k omezenému počtu je nutná jejich rezervace. Tu můžete udělat telefonicky na čísle 374 792 721, nebo přímo v městské knihovně. Celková částka z poplatků bude předána do pokladničky hospice sv. Jiří v Tachově společně s výtěžkem ze stánku pro hospic, který bude součástí blešáku.

PRAVIDLA PRODEJE:

1. Bleší trh je určený k prodeji STARÝCH výrobků, nikoliv nových (s výjimkou vlastnoručně vyrobených věcí).

2. Je zakázáno prodávat potraviny a jiné výrobky určené ke konzumaci, alkohol, tabák, květiny, zvířata, erotické pomůcky, pornografické materiály, velké spotřebiče, příliš objemný nábytek, motorová vozidla a jejich díly, zbraně, léky, jedy, finanční produkty, výrobky s politickou či náboženskou propagandou, výrobky, které jsou v rozporu se zákony ČR, porušující autorská práva nebo celní nařízení.

3. Pořadatelé si vyhrazují právo vyloučit libovolnou věc či prodejce z prodeje.

4. Prodejce je odpovědný za všechny škody, které v průběhu blešího trhu způsobí.

I zdánlivě nepotřebné věci mohou udělat někomu jinému radost. Přijďte prodávat i nakupovat, setkat se s přáteli a podpořit charitativní akci.

Délka akce: 240 minut

Galerie

Informace o akci a jejím konání