Taneční kurzy pro dospělé od 19. 2. /cena 1400,- pár/

Stejně jako v minulém roce, také letos pořádáme taneční kurzy pro dospělé pod vedením taneční školy DANCE manželů Cíchových.

Stejně jako v minulém roce, také letos pořádáme taneční kurzy pro dospělé pod vedením taneční školy DANCE manželů Cíchových.

Kurzy budou probíhat v kulturním prostoru KINONEKINO v Plané, nám. Svobody 34. Zájemci se mohou kurzovné zakoupit v infocentru Města Planá nebo on-line na www.kulturavplane.cz, kurzovné činí 1.400 Kč za dvě osoby (kapacita kurzu je omezena). Kurzy budou probíhat v celkem 6-ti dvouhodinových lekcích vždy v úterý od 19.00 hod. První kurz bude 19. 2. 2019 (další 5., 12., 19., 26. 3. a 2. 4.). Celý kurz zakončí v sobotu 6. 4. závěrečný taneční večer pro účastníky kurzu a jejich přátele.

Taneční škola DANCE Stod vznikla v roce 1991 a jejími zakladateli jsou manželé Naďa a Pavel Cíchovi. Od svého vzniku se zaobírá výukou všech forem tance, zejména formou nejrůznějších kurzů a tanečních klubů. Klade si za cíl maximální spokojenost svých klientů, čehož se snaží dosáhnout pestrostí své nabídky, sortimentem poskytovaných služeb, jednáním svých zaměstnanců a společenskou úrovní akcí. V roce 2000 škola získala certifikát Svazu učitelů tance ČR a má právo používat v titulu doplněk "Škola Svazu učitelů tance ČR". Toto vše odráží též motto školy: "NAUČÍME VÁS TANČIT TO, CO POTŘEBUJETE".


Datum lokální premiéry: 19. únor 2019

Galerie

Informace o akci a jejím konání